Субота, 27 лютого 2021 12:19

Komatsu запускає перший екскаватор з інноваційною технологією управління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Komatsu представила оновлену версію свого найменшого екскаватора PC210LCi-11.

Модель оснащена інтелектуальною системою управління машинами (iMC), повністю інтегрованою системою компанії для напівавтоматичних функцій сортування.

Оновлення включає в себе нову версію iMC другого покоління для машини, що робить її першим екскаватором Komatsu, випущеним на ринок з iMC 2.0 на борту. Komatsu представила iMC 2.0 на виставці ConExpo 2020 року, де вона була продемонстрована ​​в рамках попереднього перегляду бульдозера D71PXi-24.

PC210LCi-11 призначений для точного копання. Це екскаватор середнього розміру, оснащений двигуном Komatsu, потужністю 165 кінських сил.

Вбудована на заводі система iMC 2.0 запобігає похибкам під час роботи копання, виключаючи таким чином вплив людського фактору. Komatsu називає це способом «швидко скоротити розрив в навичках між новими і досвідченими операторами». Компанія заявляє, що це також збільшує продуктивність.

Технологія 3D-навігації і датчиків GNSS автоматично регулює кут нахилу ківша до робочої поверхні. Це дозволяє операторам виконувати чистове профілювання, керуючи тільки стрілою екскаватора, а стріла автоматично регулює висоту ківша.

Система автоматичного нахилу ківша автоматично вирівнює ківш паралельно ухилу, що означає, що оператору не потрібно вирівнювати екскаватор по цільовій поверхні. Система управляється 12-дюймовим сенсорним дисплеєм. Датчики і гідравлічні циліндри, що визначають хід, забезпечують відображення положення в реальному часі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, стандартне обладнання PC210LCi-11 включає тришвидкісний хід з автоматичним перемиканням передач, радіо AM/FM, автоматичну систему прогрівання двигуна, автоматичний кондиціонер і обігрівач, автоматичний холостий хід, програмоване автоматичне відключення холостого ходу, сидіння з пневматичною підвіскою з високою спинкою і підігрівом, задній огляд камера, кабіну з захистом від перекидання і робочі фари на стрілі і спереду.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: