Понеділок, 01 березня 2021 11:35

VolvoCE представила новий колісний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Volvo Construction Equipment запускає новий колісний екскаватор середнього розміру EWR130E, який забезпечує найкоротший радіус переднього і заднього повороту в своєму класі

Новий EWR130 ідеально підходить для міських умов роботи, а також для роботи в умовах обмеженого простору чи на дорогах, де безпека руху має першорядне значення. Він також досить легкий (12-13 т), щоб використовувати його в ландшафтних проектах.

Вбудовані виносні опори дозволяють позиціонувати і стабілізувати машину в обмеженому просторі. Екскаватор значно нижчий центр ваги в порівнянні з аналогічними машинами, що підвищує його стійкість. Новий варіант розділеного відвалу забезпечує додаткове вирівнювання на нерівній поверхні або навколо бордюрів.

Стандартна двосекційна стріла дозволяє підіймати до 4,3 т при вильоті 6 метрів. Його продумана конструкція в поєднанні з двигуном Volvo D4J, потужністю 121 к.с. (90 кВт) забезпечує краще в своєму класі зусилля відриву.

Однією з найбільш зручних функцій EWR130 є його здатність переміщатися з одного робочого майданчика на інший зі швидкістю до 35 км/год.

EWR130E з тягово-зчіпним пристроєм може тягнути причіп вагою 3-8т з додатковими інерційними гальмами. У ситуаціях, коли рух недоцільний, мала висота машини і оптимізовані точки на нижній рамі роблять транспортування швидким і простим.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, EWR130 включає в себе додаткову систему управління машиною Volvo Dig Assist, яка пропонує програмне забезпечення для тривимірної виїмки грунту і нові бортові додатки для зважування, які надаються на 10-дюймових планшетах Volvo Co-Pilot.

Нагадаємо, що ексклюзивним дилером техніки VolvoCE в Україні, є компанія ETS Group




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: