Середа, 03 червня 2020 17:11

CASE завершив найбільшу поставку будівельної техніки-2020

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, CASE Construction Equipment (бренд будівельної техніки CNH Industrial), поставляє 125 одиниць техніки в Міністерство транспорту Анголи. Це на даний момент найбільша поставка 2020 р.

Поставка включає в себе екскаватори-навантажувачі, екскаватори, бульдозери та грейдери. Незважаючи на логістичні складності, пов'язані з COVID-19, поставка була успішно завершена - передає SpecMachinery.com.ua.

Як розповіли в компанії, в умовах глобальної пандемії COVID-19 будівельний сектор почав активно розвиватися, оскільки уряди країн з тенденцією до зниження зараження, відновлюють будівельні роботи. Це знайшло своє відображення в бізнесі будівельної техніки CNH Industrial NV з великими поставками техніки клієнтам в Австралії, Китаї, Росії та Південно-Східної Азії.

Як відзначили в компанії, в період пандемічної кризи CNH Industrial продовжувала підтримувати свою глобальну дилерську мережу і післяпродажне обслуговування. Сьогодні більшість з 67 заводів CNH Industrial знову відкрилися.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: