Неділя, 09 червня 2019 15:00

В Україні відкрили представництво провідного італійського виробника навантажувачів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в Україні відкрито представництво провідного виробника телескопічних навантажувачів – італійських Dieci.

Як йдеться в повідомленні, з того часу, як у 2001 році було покладено початок роботи з дилерською мережею, з року в рік росла довіра клієнтів до продукції компанії, і на даний час Dieci входить у трійку лідерів з продажів, маючи хорошу дилерську сітку в усіх регіонах – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Відкриття представництва стало необхідним для зростаючих партнерських відносин між Дієчі, дилером та кінцевим клієнтом. Однією з головних цілей відкриття представництва є поліпшене реагування на вимоги кінцевого споживача та оптимізація якості обслуговування  дилерської сітки, виходячи з сучасних умов ведення агробізнесу.

До того ж Дієчі Україна організовує склад запасних частин та набирає висококваліфікований інженерний персонал у м. Києві.

«Я переконаний, що саме такий підхід дасть максимальний результат протягом найкоротшого часу, оскільки кінцевий споживач прагне розуміння, тісного контакту і швидкого вирішення його питань. Моя подяка адресована всім, хто причетний на даний момент і в майбутньому до розвитку нашої спільної справи. Найкращим показником Вашої довіри і професіоналізму є зростаючий попит на продукцію фірми Дієчі» – розказав SpecMachinery.com.ua Юрій Береш, генеральний директор Дієчі Україна




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: