Четвер, 12 листопада 2020 10:57

Elvorti показав у Києві свій екскаватор-навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, під час виставки КомунТех-2020 провідний вітчизняний виробник сільгосптехніки, компанія Elvorti, продемонструвала одну із своїх моделей в іншому сегменті – екскаватор-навантажувач Elex.

Встановлене спереду вантажне устаткування призначене для виконання земляних (на грунтах I-II категорій) і вантажно-розвантажувальних робіт невеликого обсягу, транспортування сипучих матеріалів на невеликі відстані, планування майданчиків, засипання траншей насипним грунтом, згрібання будівельного сміття.

Потужний ківш дає змогу виконувати роботи з копання і навантаження, бульдозерні роботи, захват, засипання і профілювання. Це істотно розширює можливості власника екскаватора. Задня стріла телескопічна, що збільшує глибину копання. Стріла обладнана зміщуваною кареткою, що робить машину незамінною в умовах обмеженого простору. 

На Elex встановлено дизельний 4-х циліндровий двигун потужністю 105 к.с. з простою механічною системою впорскування палива. Це робить його більш невибагливим до якості нашого палива і простим в обслуговуванні. Також тут є змога вмикати повний привід.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, рульове управління Elex гідрооб'ємне з насос-дозатором, що забезпечує комфортне і ефективне управління. Гальма знаходяться всередині мостів і постійно контактують з мастилом, потребуючи мінімального обслуговування. Трансмісія, гідророзподільники, гідравлічні шланги і мости -виробництва італійської фірми CARRARO.

Робочий тиск в гідравлічній системі становить 24 МПа з максимальним потоком 108 л/хв.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: