П'ятниця, 18 січня 2019 10:42

Нові навантажувачі Changlin вирушили в Донецьку область

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, черговий фронтальний навантажувач Changlin 956GT відправився замовникам в Донецьку область. Це вже другий навантажувач Changlin 956GT, поставлений клієнтам за 2 тижні цього року.

Фронтальні навантажувачі Changlin вже знайшли широке застосування в різних сферах діяльності - від навантаження зерна на току, до роботи в кар'єрах - передає SpecMachinery.com.ua.

Модель Changlin 956 GT має вантажопідйомність в 5000 кілограм, оснащена вдосконаленим двигуном Weichai WD10G220E23 потужністю 220 к.с. і має посилену гідравлічну систему.

Висота розвантаження залежить від комплектації машини. З ковшем об'ємом від 3 до 3,8 куб.м, висота розвантаження може становити від 3150 до 3400 мм при висоті завантаження в 45 градусів. Це дозволяє завантажувати як стандартні кузова самоскидів, так і зерновози, і залізничні вагони.

Великий дорожній просвіт в поєднанні з продуманим розподілом ваги забезпечує ефективну роботу і на відкритих майданчиках, і в умовах нерівної поверхні.

Changlin 956 GT комплектуються кабіною з хорошою оглядовістю, ергономічним розташуванням елементів управління. Кабіна також характеризується зниженим шумом. Відвантаження здійснила компанія Agsolco, - офіційний дистриб'ютор спецтехніки Changlin.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: