Вівторок, 19 лютого 2019 14:55

Яку спецтехніку подивитись на агровиставці в Києві

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, сьогодні в Києві стартувала виставка «Агровесна-2019», що включає ряд тематичних експозицій, на яких розмістилася сільгосптехніка. Однак кореспондентам SpecMachinery.com.uaвдалося знайти не тільки аграрні машини, але і самі що ні на є будівельно-комунальні. Про них і розповімо.

Міні-навантажувач Avant

Міні-навантажувач привіз на виставку офіційний дилер, компанія «Техновектор». В експозиції - універсальний міні-навантажувач із шарнірною рамою Avant 635.

Спецтехніка в Україні

Міні-навантажувач Avant 635 оснащений дизельним двигуном Kubota потужністю 37,5 к.с. з яким працює гідростатична безступінчаста трансмісія.

Гідросистема машини забезпечує потік 66 л/хв.

Для машини розроблено понад 200 видів навісного обладнання.

Компактний навантажувач Kramer

Машина - також з лінійки, що подається в Україні компанією «Техновектор».

Компактний фронтальний навантажувач Kramer 5035 оснащується 4-циліндровим двигуном з водяним охолодженням Yanmar потужністю 31 к.с., в парі з яким працює гідростатична безступінчаста трансмісія.

Спецтехніка в Україні

Всі 4 колеса - поворотні. Об’єм ковша - 0,35 - 0,55 куб.м.

Завдяки наявності потужної гідравлічної системи, а також можливості швидкої заміни ковша на різне навісне обладнання, навантажувач має широку функціональністю (особливо для використання в комунальному господарстві).

Увесь же модельний ряд Kramer в Україні представлений широким вибором машин.

Детально про ці унікальні машинах ми розповімо ви окремому матеріалі.

Фронтальний навантажувач Changlin 955 N

Модель китайського фронтального навантажувача Changlin 955N відома за попередніми виставками (зокрема, вона не так давно демонструвалася на «Комунтех-2018»). Машина має дизельний двигун Weichai WD10G220E23 з водяним охолодженням потужністю 220 к.с. Модель трансмісії – Zl50B-012.

Спецтехніка в Україні

Вантажопідйомність машини досягає 5000 кг. Максимальна висота розвантаження - 3091 мм. За словами виробника, Changlin 955N відрізняється високою продуктивністю в поєднанні з економічністю в експлуатації.

Фронтальний навантажувач Everun ER20

Модель універсального фронтального навантажувача Everun ER20 забезпечує вантажопідйомність 2000 кг.

У рух машину приводить двигун Xinchai, потужністю 75 к.с. Висота розвантаження при вугіллі 45 градусів - 3100 мм. Тип трансмісії - Power shuttle. Вага навантажувача - 5600 кг.

Спецтехніка в Україні

До речі, як ми вже розповідали, в кінці 2018 року в Україні з'явилася нова модель Everun - універсальний телескопічний навантажувач Everun ER2500. Машина оснащена двигуном YUNNEI 4102GB, потужністю 79 л.с .; повний привід; вантажопідйомність 2500 кг; висота підйому - 4,5 м. Але на виставці його не показали.

Техніка JCB

На стенді дилера британської марки присутні трактор JCB Fastrac 8330, телескопічний навантажувач JCB лінійки Agrisuper і колісний навантажувач JCB 434S Agri. Як ви вже зрозуміли - вся ця техніка хоча і може використовуватися в будівництві, проте на 100% спрямована на агросегмент.

Спецтехніка в Україні

 

Традиційно на виставці була представлена ​​техніка «б/в з Європи». За нашими спостереженнями (і за спостереженнями гравців ринку) – вона вже давно впливає на баланс сил і на агроринку, і на ринку будівельної техніки.

Спецтехніка в Україні

Спецтехніка в Україні

Також на виставці представлено безліч причепів різноманітного спрямування (для сипучих матеріалів, розкидачі, бункери-перевантажувачі і т.п.). Але про них ми розповімо в наших наступних матеріалах.

Спецтехніка в Україні

Спецтехніка в Україні




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: