П'ятниця, 03 грудня 2021 12:46

На Черкащині працюватиме новий бульдозер-болотохід

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це 184-сильний бульдозер Changlin CLD 165YS, призначений для найскладніших умов роботи

Бульдозер Changlin Changlin CLD 165YS призначений для виконання землерийно-планувальних робіт на будівництві, в сільському господарстві та інших сферах діяльності.

З його допомогою можна зводити насипи заввишки до 2 м, розробляти ґрунт у виїмках з переміщенням його на відстань 50-150 м; зрізати грунт на узгір'ях, нарізати кювети і неглибокі канави для водовідведення; засипати котловани, траншеї, резервуари, ями та яри, планують майданчики і т.д.

Двигун бульдозера моделі Changlin CLD 165YS характеризується високим коефіцієнтом запасу потужності, високим вихідним крутним моментом, низькою витратою палива і надійністю роботи.

Гідравлічна система передач оснащена функцією змінного регулювання частоти і перемикання передач під навантаженням без зупинки обладнання. Пристрій захисту при перекиданні, і пристрій захисту оператора від падаючих предметів забезпечують захист від пошкодження машини.

Обладнання оснащене новим трирівневим електро-механічним інтегральним пристроєм сигналізації та контролю, функцією якого є попередження оператора про потенційний ризик.

На вибір замовника доступні різні допоміжні пристрої, такі як кабіна з кондиціонованим повітрям, нагрівач, повітронагрівач, ефірний пуск, барабан натискного типу, U-подібний відвал, глибокорозпушувач, системи ROPS-FOPS (захисту при перекиданні, і пристроєм захисту оператора від падаючих предметів ).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на базі даної машини можуть бути виготовлені багато інших видів обладнання, таких як розширений бульдозер, скрепер для переміщення земляних мас, і трубоукладач.

Детальніше про нову техніку Changlin дізнавайтеся у офіційного дилера - компанії «АГСОЛКО Україна»

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: