П'ятниця, 10 листопада 2023 11:48

New Holland представив 5 нових моделей шарнірних навантажувачів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія New Holland Construction представила лінійку з п’яти малих моделей шарнірних навантажувачів.

Завдяки чотирьом дизельним і одній електричній моделі навантажучів компанія прагне увійти в сегмент для різноманітних ландшафтних та легких будівельних робіт.

Нова лінійка складається з п’яти невеликих моделей шарнірних навантажувачів: ML12, ML12T, ML15, ML22X і ML23.

Навантажувачі будуть розроблені та виготовлені Tobroco-Giant, нідерландським виробником компактного будівельного обладнання, включаючи навантажувачі, міні-навантажувачі та телескопічні навантажувачі.

У новій лінійці представлені машини потужністю від 25 до 26 кінських сил з вантажопідйомністю від 1000 до 2180 кг.

Зокрема, New Holland Construction представляє свій перший електричний малий шарнірний навантажувач. Повністю заряджений літій-іонний акумулятор машини потужністю 24,9 кіловат забезпечить живлення машини впродовж 5-6 годин.

Вбудований зарядний пристрій повністю заряджає батарею від 0 до 100% приблизно за 8,7 години, а роз’єм для швидкої зарядки забезпечує повну зарядку менше ніж за 2 години.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, очікується, що навантажувачі New Holland почнуть надходити до дилерів цього року та в 2024 році.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: