Середа, 29 листопада 2023 18:30

Компанія New Holland представила цікавий трактор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на виставці AGRITECHNICA-2023 компанія New Holland представила новий трактор T7 LWB з трансмісією Power Command та системою PLM Intelligence.

Компанія доповнює знамениту лінійку T7 Long Wheelbase з довгою колісною базою новими моделями із трансмісією Power Command зі силовим перемиканням передач Full Powershift, доступною для моделей до T7.260 LWB.

Ця трансмісія, відома своєю легендарною витривалістю та неперевершеною надійністю – альтернатива трансмісії Auto Command, яку ми встановлюємо на моделі T7.300 Long Wheelbase з 2022 року.

Трансмісія Power Command – ідеальне рішення для клієнтів, які виконують переважно польові роботи та шукають просте в експлуатації та надійне рішення.

До 19 передач доступні без розриву потоку потужності, а перемикання передач оператор здійснює простим натисканням кнопки, або нахилом джойстика Command Grip уперед або назад.

Моделі Power Command оснащені найкращими у своєму класі високотехнологічними цифровими пристроями: дисплей IntelliView12, IntelliTurn і Headland Turn Sequencer II, які відтепер дозволяють додавати GPS-координати активації певних функцій.

В комплекті також є пакети для управління парком техніки, наприклад, нова функція IntelliField, завдяки якій до 6 машин на одному полі можуть обмінюватися інформацією в режимі реального часу.

У новому тракторі T7 LWB Power Command інтегровано ексклюзивний пакет управління Ground Speed Management II, що дає змогу оператору підтримувати стабільно високу продуктивність протягом усього робочого дня.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, оператор може задати цільову швидкість трактора – аналогічно до режиму Auto Command CVT – і трактор автоматично досягне цієї швидкості з мінімально можливими обертами двигуна, що знизить витрату пального.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: