Середа, 05 жовтня 2022 09:56

Спецпризначенцям Нацгвардії передали 32 одиниці техніки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, підрозділам спецпризначення Національної гвардії України передали квадроцикли та пікапи.

В Нацгвардії розповіли, що підрозділи отримали техніки на майже 21 млн гривень. Благодійну допомогу воїнам Національної гвардії України надало приватне акціонерне товариство «Авіакомпанія «Українські вертольоти».

Загалом благодійники надали бійцям 32 одиниці техніки.

Автомобілі підвищеної прохідності та квадроцикли, медичне майно й різне спорядження отримають підрозділи спеціального призначення Нацгвардії України.

Ці підрозділи з початку повномасштабного вторгнення РФ виконують завдання в найгарячіших точках на всіх рубежах і напрямках, де точаться активні бойові дії.

«На сьогодні загони спеціального призначення НГУ виконують завдання в районах активних бойових дій.

Дана техніка буде залучена для підвищення ефективності виконання ними завдань: мобільності, підвезення боєприпасів, евакуації поранених», – розповів начальник одного зі структурних підрозділів ГУ НГУ, полковник Олег Кравченко.

Нацгвардійцям України передали квадроцикли канадської корпорації BRP (Bombardier Recreational Products). BRP – світовий лідер у розробці, виробництві і продажу квадроциклів та мотовсюдиходів Can-Am, гідроциклів Sea-Doo, снігоходів Ski-Doo та трициклів (родстерів) Spyder і Ryker.

Також спецпризначенці отримали пікапи L200 п’ятого покоління компанії Mitsubishi.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у продаж автомобіль надійшов у 2015 році. У 2018 році модель оновили, повністю змінивши зовнішній вигляд і оснащення. З’явилась система контролю спуску згори.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: