Четвер, 08 вересня 2022 11:59

DAF розпочинає постачання повністю електричної вантажівки LF Electric

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія DAF розпочала постачання розвізних акумуляторних електровантажівок LF Electric для роботи в міських районах.

Першу машину придбає нідерландський постачальник логістичних послуг Nabuurs, який використовуватиме вантажівку для постачання готельних закладів пивоварної компанії AB InBev у Гронінгені.

В 2018 році DAF став першим європейським виробником вантажних автомобілів, який випустив на ринок повністю електричну вантажівку CF Electric, запас ходу якої складає близько 200 км.

Ефективне планування та інтелектуальне заряджання акумуляторів дозволяють клієнтам проїжджати на своїх вантажівках до 500 км на день.

В той час як CF Electric більшою мірою орієнтований на регіональне постачання супермаркетів та служб вивезення сміття, LF Electric завдяки своїм компактним розмірам більше підходить для завдань із внутрішньоміської доставки.

На даний час ця модель доступна у вигляді 19-тонної вантажівки з колісними базами 5,30 та 5,85 метра та вантажопідйомністю 11 700 кг.

Вантажівка оснащена електродвигуном потужністю 260 кВт (пікова потужність 370 кВт), який живиться від кобальтової та не містить магнію літій-залізо-фосфатної (LFP) батареї потужністю 282 кВтг.

Це забезпечує LF Electric запас ходу до 280 км, що більш ніж достатньо для обслуговування щоденних маршрутів, які зазвичай використовуються для внутрішньоміських перевезень.

Однією з особливостей DAF LF Electric є комбінована система заряджання. За допомогою повільної зарядки (400 В змінного струму, 22 кВт, 3 фази) можна зарядити акумулятор з 20% до 80% за 6,5 годин. Повне перезаряджання (від 0% до 100%) займає 12 годин.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також можлива швидка зарядка (650 В постійного струму, 150 кВт), яка дозволяє зарядити акумулятор з 20% до 80% лише за 60 хвилин, а від 0% до 100% – за 2 години.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: