Понеділок, 29 серпня 2022 11:50

Opel перетворив Zafira-e Life на електричний кемпер

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, мінівен Opel Zafira-e Life у своєму електричному варіанті сприймається здебільшого як виключно міський автомобіль для умов з короткими пробігами та близькістю зарядних станцій.

Але фахівці компанії Crosscamp, яка спеціалізується на створенні будинків на колесах, визнали, що німецький електромобіль цілком може стати повноцінним кемпером.

Вони підготували прототип моделі Crosscamp Flex на базі електромобіля.

Трансформація Opel Zafira-e Life в Crosscamp Flex передбачає зміну компонування салону. Передні крісла мають можливість розвороту на 180 градусів, задній диван трансформується в ліжко, а ще два спальних місця з'являються під підйомним дахом.

Для автономного життя передбачені штатні міні-кухня, умивальник, газова плита та вбудовані шафи, а також ємності для питної та стічної води.

Щоб не витрачати енергію акумулятора електромобіля, для живлення техніки встановлений додатковий акумулятор на 95 А.год, за рахунок якого також можна заряджати через USB-роз'єм зовнішні електронні прилади.

Технічно Opel Zafira-e Life не змінюється, зберігаючи заводський 136-сильний електродвигун та тягову батарею 75 кВт.год, яка забезпечує запас ходу до 322 кілометрів без підзарядки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в продажу Crosscamp Flex з'являться у 2023 році.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: