Четвер, 04 серпня 2022 09:51

Естонія передала Україні пожежні машини

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Естонія передала Житомирській області дві пожежні машини та необхідне обладнання.

Це важлива допомога для області, оскільки на Житомирщині дуже часто трапляються лісові пожежі. Наприклад, у 2020 році саме Житомирська область найбільше постраждала від цього лиха. Це десятки гектарів лісу.

Йдеться не лише про самі насадження, а й про містечка та села, які розташовані поруч з лісом.

«Важливо, щоб регіон мав техніку, яка може допомогти у запобіганні пожеж та швидкій локалізації», – повідомив заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко.

Міністр закордонних справ Естонської Республіки Урмас Рейнсалу повідомив, що Естонія також продовжить надавати наступні транші військової техніки та військової допомоги Україні.

Також всіляко підтримуватиме Україну державу на шляху до отримання повноправного членства в НАТО.

«Я пишаюся оголосити про те, що ми будемо продовжувати надавати наступні транші військової техніки та військової допомоги для українських військових», – сказав він.

Рейнсалу також наголосив на необхідності посилити тиск на агресора, що означатиме необхідність у підвищенні санкцій, забезпеченні більш сильної ізоляції РФ.

«Також ми будемо усіляко підтримувати Україну на шляху до отримання повноправного членства в НАТО.

Ваша держава, ваші вояки довели, що вони є наймужнішими, найхоробрішими, що вони спроможні використовувати зброю у боротьбі за свободу», – додав глава естонської дипломатії.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у квітні 2022 року Республіка Естонія відправила Збройним Силам України партію летального озброєння, включно з гаубицями 122-мм.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: