Субота, 16 липня 2022 12:39

Німеччина передала 80 позашляховиків для ЗСУ

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Збройні Сили України отримали десятки пікапів з Німеччини.

Уряд Німеччини протягом трьох останніх тижнів передав Україні 80 позашляховиків різних моделей для потред ЗСУ. Автомобілі передаються як технічна допомога для забезпечення потреб українських військових у транспортних засобах.

Десятки пікапів стануть у нагоді для перевезення особового складу і транспортування невеликих вантаів, а також для виконання інших завдань.

Нагадуємо також, що уряд Німеччина включив у список допомоги Україні броньовані ремонтно-евакуаційні машини Bergepanzer 2.

Також українські військові мають пройти навчання у Німеччині з використання цих БРЕМ. З міркувань безпеки Німеччина утримується від надання додаткової інформації, зокрема, про способи та час постачання, допоки передача не відбудеться.

Німецька броньована ремонтно-евакуаційна машина Bergepanzer 2 належить до групи бойових машин підтримки. БРЕМ розроблена на базі танка Leopard 1.

Німеччина також розв’язала проблему з постачанням боєприпасів до України для зенітних самохідних артилерійських установок Gepard.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, спочатку німецький уряд знайшов боєприпаси в Південній Америці, але їх передача в Україну не була схвалена країною-виробником – Швейцарією. Тепер виробник з Норвегії повідомив, що може виробляти спеціальні 35-мм снаряди для цих зенітних установок.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: