Вівторок, 12 липня 2022 09:58

Українські прикордонники отримали швидкі та позашляховики з Іспанії

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, благодійники з Іспанії придбали важливу автотехніку для Державної прикордонної служби України.

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив, що прикордонники отримали позашляховики, а також 23 спеціалізовані автомобілі екстреної медичної допомоги.

Машини будуть передані на потреби прикордонників Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

«Усі машини поїдуть на передову. Передали їх у межах проєкту 1000 автомобілів свободи», – розповів Максим Козицький.

Автівки оснащені обладнанням для реанімації поранених, а також медикаментами та іншим важливим вантажем.

«Дякую іспанцям, які прониклися Україною і жертвували кошти на закупівлю допомоги, волонтерам, які координували всю роботу й привезли автівки. Ми очікували отримати 21 машину, а вони по дорозі в Італії та Франції, придбали ще дві.», – зазначив Максим Козицький.

Слід зазначити, що в Україну з Іспанії, окрім гуманітарної допомоги, надходить й військова.

Зокрема, у березні територіальна оборона України отримала на озброєння іспанські легкі реактивні гранатомети C90. Також Іспанія займається транспортуванням військової техніки для України.

У квітні Прем’єр-міністр Іспанії Педро Санчес під час свого візиту до Києва повідомив про новий пакет військової допомоги Україні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, йдеться про 200 тонн боєприпасів, матеріалів, вантажівок та транспортних засобів. Це вдвічі більше аніж до цього.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: