П'ятниця, 08 липня 2022 10:34

Електровантажівка DAF подолала найскладніший гірський перевал у Європі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, DAF CF Electric повною масою 26 тонн став першою повністю електричною вантажівкою, яка подолала найвищий гірський перевал Австрії.

Це 48-кілометрова високогірна дорога Гроссглокнер з 36 крутими поворотами та ухилом 12%.

DAF CF Electric представлений на ринку з 2018 року і доступний у вигляді сідельного тягача 4x2 та шасі з колісною формулою 6x2.

Повністю електричний автомобіль, третє покоління якого зараз перебуває на дорогах, вже використовується в Нідерландах, Німеччині, Бельгії, Великій Британії, Угорщині та інших країнах для різних цілей, включаючи доставку до супермаркетів, вивезення сміття та контейнерні перевезення.

Завдяки продуманому плануванню та проміжній зарядці клієнти можуть проїжджати на CF Electric до 500 км на день.

Проте деякі транспортні оператори у гірських районах, схоже, сумніваються у використанні електромобілів. Офіційний дилер DAF з Австрії Tschann вирішив, що настав час покласти край цьому скептицизму, за деякої допомоги з боку DAF Trucks.

CF Electric повною масою 26 тонн проїхав із Зальцбурга до підніжжя високогірної дороги Гроссглокнер автомагістралями та провінційними дорогами. Звідти було взято курс на Кайзер-Франц-Йозеф-Хее, фінішну межу звивистого мальовничого гірського перевалу.

Це серйозне випробування для будь-якого автомобіля, та CF Electric пройшов його без проблем.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також виробник вантажівок з Нідерландів представив новий нічний замок DAF Night Lock, який можна буде встановити на нові моделі компанії.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: