П'ятниця, 01 липня 2022 11:36

Вантажівки для ЗСУ, придбані у Великій Британії, вирушили в Україну

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, перша партія з 12 вантажівок Leyland DAF 45.150, придбаних коштом волонтерів та Фонду Петра Порошенка, вирушила в Україну з Великобританії.

Про це п'ятий Президент України повідомив у Facebook.

«Але нашим хлопцям потрібно більше автівок — тому ми починаємо працювати над доставкою в Україну ще 16 вантажівок, за які ми вже внесли заставу, щоб їх не розтягли в інші країни. Сьогодні ми з вами разом можемо збільшити цю кількість», — написав Порошенко.

«Традиційно ми з Мариною подвоїмо суму грошей, які збирають волонтери ГО «Справа Громад та ГО «Res_Publica. Брати по Зброї». Тож кожна ваша гривня працює з подвійною ефективністю на нашу спільну перемогу... », — наголосив він.

Leyland DAF 45.150 — це повнопривідна дизельна вантажівка оснащена лебідкою і може перевозити все, що потрібно для фронту. Боєкомплект, харчі, воду і солярку в бочках. Частина придбаних автомобілів обладнана кранами для завантажування великокаліберних боєприпасів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, минулого тижня Фонд разом з волонтерами передав військовим 12 пікапів Mitsubishi L200.

 

 

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: