Четвер, 26 травня 2022 12:54

Розпочалося серійне виробництво нового флагманського тягача Dongfeng

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, китайська компанія Dongfeng Commercial Vehicle запустила в серійне виробництво новий модельний ряд важких вантажівок Dongfeng Tianlong GX.

Першим представником нового діапазону став сідельний тягач Dongfeng GX Tianlong 520, призначений для роботи у сфері магістральної логістики.

Новинка має досить сучасний дизайн, витриманий у корпоративному стилі. Надійність приводу досягається за рахунок застосування першокласних вузлів у силовому ланцюзі.

Висока безпека транспортного засобу забезпечується за рахунок встановлення безлічі інтелектуальних систем допомоги водієві, а високий внутрішній комфорт повністю відповідає всім потребам далекобійників.

Тягач Dongfeng Tianlong GX 520 4х2 AMT обладнаний 13,48-літровим двигуном Dongfeng Cummins Z14NS6B520 (Євро-6) потужністю 388 кВт (520 к. с.), що розвиває максимальний крутний момент 2500 Нм.

Мотор агрегатований із 12-ступінчастою автоматичною коробкою передач Eaton.

Паливні баки виготовлені з алюмінієвого сплаву і в обсязі досягають 1250 л. У кабіні встановлені комфортабельні сидіння на пневмопідвісці, багатофункціональне кермо, холодильник, кондиціонер і РКІ приладова панель.

У стандартну комплектацію також входять електросклопідйомники та електричні дзеркала заднього огляду з функцією електропідігріву.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, споряджена маса сідельного тягача становить 8,27 т.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: