Середа, 18 травня 2022 12:57

Віталій Кличко передав рятувальникам Києва 12 спецавтомобілів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це пожежно-рятувальні машини та автомобіль швидкої допомоги.

Київські рятувальники отримали 12 одиниць спецавто. Це – пожежно-рятувальна техніка та одне авто швидкої допомоги.

10 машин місто отримало як допомогу, два – закупило. Так, 9 спецавтомобілів і рятувально-аварійне обладнання Києву безкоштовно передали громади кількох міст Німеччини.

Зокрема, Moto-truck – автомобіль повітрянопінного гасіння подарував меценат з Польщі, який є власником компанії, що виготовляє ці авто. Таких машин в Україні раніше не було.

Ця модель дає змогу доставляти великий запас піноутворювача для гасіння пожеж на нафтохімічних та нафтопереробних підприємствах.

Серед переданих авто – автомобільна драбина, що працює на висоту до 10 поверху, а також два спеціальні насосні автомобілі, що забезпечують рятувальників необхідною кількістю води під час гасіння пожеж.

Києву передано також чотири автоцистерни різної ємності – на 600, 1200, 2400 та 2500 літрів та автоцистерна загальною місткістю 42,5 тонни.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, отримали столичні рятувальники і штабний автобус та оперативно-рятувальний автомобіль – для більш злагодженої координації гасіння пожеж та ліквідації інших надзвичайних ситуацій.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: