Середа, 18 травня 2022 11:45

Представили новий самоскид Volvo

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія з Нідерландів BAS Mining Trucks нещодавно постачила замовнику новий самоскид Bas Mining Volvo FMX 8х4 з штовхаючим бортом у варіанті з односхилим ошиновуванням.

Новинка обладнана денною кабіною Volvo FMX, 500-сильним двигуном Volvo та шестиступінчастою автоматичною трансмісією PT2606.

Шасі комплектується двома ведучими мостами по 20 тонн та двома керованими осями, що витримують навантаження по 12 тонн кожна.

Слід відзначити оригінальну конфігурацію з одиночними шинами великого діаметра (1,5 м) та колесами меншого розміру на передніх осях. При цьому інженери змогли зберегти пружинну підвіску провідних осей, що зробило вантажівку дешевшою.

Крім цього, шасі 8×4 вийшло коротшим, ніж 10×6, що дозволило зменшити радіус повороту до 9,75 м. Це забезпечує відмінне маневрування транспортному засобу, а система штовхачів підвищує стабільність та безпеку роботи самоскида при розвантаженні на нерівному та м'якому ґрунті.

Таким чином, ризик перекидання у ваговоза мінімальний.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вантажопідйомність автомобіля становить 40 тонн. Самоскидну платформу із внутрішнім штовхачем виготовила бельгійська фірма AJK.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: