Понеділок, 31 січня 2022 10:44

Kögel представив модернізованй контейнеровоз

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, відомий виробник причепів та напівпричепів – компанія Kögel вдосконалила свій трейлер TankPlex, призначений для перевезення контейнерів-ємностей.

Повідомляється, що нова версія Kögel TankPlex підходить для транспортування 20-футових контейнерних цистерн, а також 20-футових контейнерів ISO. Але, як стверджують в Kögel, можливе також і перевезення 23- та 25-футових контейнерів.

В конструкції Kögel TankPlex було оптимізовано розподілення навантаження, внаслідок чого поперечні балки, що несуть контейнери, змістилися на 300 мм вперед. Таким чином, нова концепція рами перерозподіляє навантаження та збільшує його на РСУ. В результаті покращилися тягові характеристики всього автопоїзда.

Модернізований трейлер, як і попередник у стандартній комплектації, оснащений обладнанням відповідно до вимог безпеки ADR.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, таким чином, Kögel TankPlex може бути використаний для перевезення небезпечних вантажів класів EX/II, EX/III, FL, OX та AT.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: