Вівторок, 11 січня 2022 10:48

Представили нові кар’єрні самоскиди із двигуном, трансмісією та кабіною Volvo

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія BAS Mining Trucks (Нідерланди) представила оновлені версії кар'єрних самоскидів 10х4 та 8х4.

У нових моделей більш високе корисне навантаження і більш високий рівень безпеки.

Головна новація – це збільшення міжосьової відстані у 38-тонному тандемі привідних осей. Завдяки цьому збільшується простір для монтажу великих за розміром і ширших шин.

Це забезпечує високу стабільність транспортного засобу під час руху, а також підвищену стійкість під час розвантаження.

Крім цього, збільшується вантажопідйомність, внаслідок чого самоскид 10х4 отримав кузов з об'ємом 31 м3 (раніше було 30 кубометрів), а його корисне навантаження зросло до 56 тонн (раніше було 55 тонн).

У самоскида 8х4 вантажопідйомність тепер сягає 45 тонн.

Нові моделі вантажівок розвивають максимальну швидкість 50 км/год та можуть працювати на дорогах із ухилом до 15%. У моделі 10х4 встановлюється третя підйомна вісь на пневмопідвісці.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автомобілі BAS Mining Trucks виготовляють із використанням стандартних вузлів та агрегатів діапазону Volvo FMX. Зокрема, застосовуються двигун Volvo D13 у парі з 6-ти ступінчастою автоматичною трансмісією Powertronic, 13-тонні осі та нова кабіна – більш комфортна кабіна Volvo FMX.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: