Вівторок, 11 січня 2022 09:57

Чернігівські енергетики отримали нові італійські автовишки на шасі IVECO Daily

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для корпорації «Чернігообленерго» на базі повнопривідних IVECO 55S18H 4х4 виготовлені італійські автогідропідйомники COMET 19 | 2 | 14 HQ.

Використання для монтажу італійських автовишок COMET як базові вантажні автомобілі з повним приводом часто практикується серед європейських виробників спецтехніки. Адже повнопривідні вантажівки дозволяють застосовувати підйомні механізми і виконувати висотні роботи на об'єктах, проїзд до яких в умовах бездоріжжя складний.

Модель COMET 19 | 2 | 14 HQ - телескопічний автогідропідйомник, що встановлюється на вантажівках з мінімальною масою від 3,5 т. Максимальна робоча висота 18 м з максимальним вильотом 14 м. Безпечне робоче навантаження перебуває в межах 250  кг. Обертання надземної частини складає 360 градусів.

Використання Заводом спецтехніки «Техкомплект» повнопривідних вантажних шасі для монтажу автогідропідйомників Comet, Oil & Steel вже виконувалося раніше, на шасі інших вантажних брендів – КРАЗ та МАЗ.

Наразі в Україні дві автовишки COMET 19 | 2 | 14 HQ для повнопривідних вантажівок IVECO Daily встановлено вперше – для чернігівських енергетиків.

Як і раніше, всі автогідропідйомники з Італії та Південної Кореї встановлюються на зварну раму власного виробництва «Техкомплект».

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для виготовлення опорних рам та виносних опор Завод спецтехніки «Техкомплект» використовує шведську сталь Ssab Strenx 700MC.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: