П'ятниця, 26 листопада 2021 10:42

Американці представили нову класичну вантажівку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, орієнтуючись на новий спектр транспортних завдань та попит клієнтів, компанія Western Star нещодавно представила нову модель 47X.

Це менш важка, але універсальна альтернатива Western Star 49X, дебют якого відбувся рік тому.

Головна відмінність новинки від «старшого брата» - це вкорочений капот і менша споряджена маса транспортного засобу. До цього можна додати можливість повороту коліс на кут до 50 градусів, що покращує маневреність вантажівки.

Маркетологи Western Star припускають, що 47X буде краще підходити для не дуже важких застосувань, таких як бетонозмішувачі та самоскиди, тоді як 49X краще підходить для реально важкої експлуатації, до якої відносяться перевезення лісу, нафти та кар'єри.

Також для Western Star 49X зараз існує більше варіантів кабін зі спальником, ніж у Western Star 47X.

Отже, у нової моделі 47X капот коротший за все на 28 см, і він легший на 65 кг у порівнянні з 49X.

Western Star 47X постачається у стандартній комплектації з двигуном Detroit DD13. Клієнти також можуть замовити установку двигуна Cummins L9 або X12. У якості коробки передач пропонується абсолютно нова автоматизована трансмісія Detroit DT12-V, яка є покращеною модифікацією DT12.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новинка вже доступна для замовлення, а доставка клієнтам нових вантажівок розпочнеться у 2022 році.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: