Вівторок, 23 листопада 2021 12:47

В США замовили відразу 18 тисяч електричних фургонів BrightDrop

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, американська компанія Merchants Fleet розмістила ще одне велике замовлення на повністю електричні вантажні фургони, замовивши до 12600 електромобілів EV600 нову партію на 5400 машин.

Нагадаємо, що на початку 2021 року компанія BrightDrop оголосила про випуск електричного фургона доставки на акумуляторах EV600, а пізніше цієї осені з'явилася його менша версія EV410, виробництво якої планується розпочати у 2023 році.

EV410 перейняла від свого старшого побратима деякі особливості, такі як дальність поїздки 402 км, акумуляторна технологія Ultium, набір стандартної комплектації та доступні опції.

Крім цього, для комфорту і зручності для водіїв, це також низька висота сходинки, передні розсувні двері з кишенями, широкі проходи в кабіні і доступна велика вантажна перебірка дверей, що автоматично відкривається.

Розміри EV410 дещо менші, тому вантажний простір вміщує 11,3 кубометри за загальної довжини автомобіля 6 метрів і колісної бази трохи більше 3,8 метра, а повна маса автомобіля становить менше 4,5 тонни.

Стандартні функції безпеки включають систему допомоги при паркуванні спереду і ззаду, автоматичне екстрене гальмування, попередження про лобове зіткнення, індикатор пройденої відстані, гальмування пішоходом спереду, систему утримання смуги руху з попередженням про виїзд зі смуги руху, автоматичне дальнє світло.

Додаткові доступні функції безпеки та допомоги водію включають, серед іншого, гальмування при перехресному русі ззаду, систему допомоги при кермовому керуванні в сліпій зоні, автоматичне гальмування заднім ходом, HD Surround Vision.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також це попередження про пішоходів ззаду і покращене автоматичне екстрене гальмування датчиками руху для захисту вантажу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: