Понеділок, 22 листопада 2021 13:55

IVECO поставить Amazon 1064 газових вантажівок S-WAY

IVECO, бренд CNH Industrial N.V. (NYSE: CNHI / MI: CNHI) і піонер у комерціалізації та виробництві транспортних засобів, що працюють на альтернативному паливі, оголосила про важливу подію у своїх комерційних відносинах з Amazon.

Вже здійснена поставка першої партії з 216 одиниць IVECO S-WAY CNG (стиснутий природний газ), які будуть експлуатуватися партнерами в Європі, і ще 848 одиниць було замовлено, а поставки повинні розпочатися в середині 2022 року (загальне замовлення 1064 вантажівки).

Ці 1064 вантажівки оснащені найсучаснішими двигунами FPT Industrial Cursor 13 на природному газі та 1052-літровими цистернами CNG, найбільшими з наявних, з очікуванням, що вони забезпечать вражаючий запас ходу в 620 км (прибл. 385 миль) між заправками. 848 одиниць, які будуть замовлені з поставкою в 2022 році, також будуть включати IVECO Driver Pal, передового голосового компаньйона бренду з функціями Amazon Alexa.

Герріт Маркс, призначений Головний виконавчий директор Iveco Group, сказав: «Ми були піонерами газових двигунів протягом 25 років, розробляючи рішення, які дозволяють операторам значно скоротити викиди прямо зараз. Співпраця з такими світовими лідерами, як Amazon, є свідченням надійних можливостей наших інноваційних продуктів і нашої непохитної відданості галузевій цілі декарбонізації транспорту до 2050 року. Iveco Group продовжить лідирувати в двигунах внутрішнього згоряння, що працюють на відновлюваному паливі, єдиному життєздатному рішенні вже доступному на ринку для скорочення викидів. Не забуваймо, що вантажівка CNG, що працює на біометані, може скоротити викиди CO2 до 95% завдяки підходу до вимірювання CO2 від колодязя до колеса, ефективно сприяючи процесу декарбонізації».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: