Середа, 17 листопада 2021 11:44

Німецька компанія Schmitz Cargobull випустила напівпричіп-новинку S.KO PACE SMART

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Schmitz Cargobull представив новий промтоварний напівпричіп S.KO PACE SMART, який став першою новинкою, випущеною на новому заводі виробника у Великобританії.

Повністю модульний суховантажний напівпричіп S.KO PACE SMART призначений насамперед для ринку доставки посилок та сухих вантажів.

Модель випускається на новому виробничому майданчику Schmitz Cargobull у Манчестері, який був запущений улітку цього року та доповнив німецькі підприємства у Вредені, Альтенберзі, Готі та Тоддіні, а також бази у інших країнах світу.

Новий напівпричіп-фургон S.KO PACE SMART має довжину 136200 мм, максимальний завантажувальний об'єм понад 108 м3, вміщує 33 піддони типу EURO або 26 піддонів типу ISO та витримує сумарне навантаження 24000 кг.

У напівпричепі S.KO PACE SMART поєднуються ​​якість збірки Schmitz Cargobull на якісному повністю оцинкованому шасі MODULOS з 10-річною гарантією від наскрізної іржі та інноваційні стільникові панелі STRUKTOPLAST.

Напівпричіп повністю сертифікований за стандартом EN 12642 з кодом XL, і пропонує три варіанти висоти кузова: 2600, 2800 та 3200 мм, а також безліч опцій. Це поручні для кріплення вантажу, обмежувач вантажу для захисту посилок, у тому числі задні сітки безпеки, напівпрозорий дах, гідроборт та два варіанти задніх дверей, як розсувні або алюмінієві розстібні.

Підлога напівпричепа S.KO PACE SMART має стандартну міцність 5,5 тонни з можливістю опціонального її збільшення до 7,1 або 8 тонн для тих, хто перевозить більш важкі вантажі або потребує переміщення навантажувачів усередині кузова.

Телематична система Schmitz Cargobull TrailerConnect, що забезпечує інтелектуальний зв'язок та підтримку швидкої діагностики всіх компонентів за допомогою блоку керування телематикою, входить до стандартної комплектації.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Schmitz Cargobull TrailerConnect забезпечує контроль своєчасного обслуговування напівпричепа для мінімізації часу вимушеного простою напівпричепа.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: