Середа, 27 жовтня 2021 09:33

Ford в пустелі провадить випробування нового пікапа Ranger

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, австралійський підрозділ Ford, який відповідає за розробку Ranger наступного покоління, розповів про програму випробувань.

Новий пікап має стати глобальною моделлю, представленою більш ніж у 180 країнах, а тому машину тестують його по всьому світу.

Наразі «Рейнджер» проїхав 10 000 кілометрів пустелею, що, за оцінкою виробника, еквівалентно пробігу в 1 250 000 кілометрів в усереднених умовах експлуатації або 625 000 кілометрів на бездоріжжі за повного навантаження.

Прототипи новинки зазнавали впливу температур понад 50 градусів за Цельсієм і долали альпійські перевали, тягнучи за собою причепи. Усьому цьому передували тисячі годин симуляцій у віртуальній реальності та лабораторних умовах.

Стверджується, що новий Ford Ranger буде найбільш витривалим, універсальним, зручним та «інтелектуальним» в історії цього сімейства.

Залежно від ринку, пікап буде доступний з чотирьох- і шестициліндровими бензиновими та дизельними двигунами, а також з гібридними силовими установками із можливістю зарядки від мережі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, модель обіцяють повністю розсекретити до кінця поточного року та розпочати продаж у наступному.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: