П'ятниця, 22 жовтня 2021 10:41

Американський завод Volvo представив нову військову вантажівку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, американська компанія Mack Defense, що входить до групи Volvo Trucks Group, продемонструвала на виставці AUSA 2021 оновлену модель Mack Granite, яка була доопрацьована з урахуванням армійських вимог.

Новинка базується на важкому та оснащується далекобійної кабіною з діапазону Mack Anthem. Під капотом встановлений 13-літровий двигун Mack MP8 потужністю 440 к. с., що видає 2250 Нм крутного моменту.

Мотор працює в парі з 12-ступінчастою автоматизованою коробкою передач Mack mDrive. Тягач з колісною формулою 6х4 комплектується передньою віссю Mack і привідними мостами Meritor. 48-дюймова кабіна з плоским дахом дає водіям досить місця, щоб відчувати себе комфортно.

На вимогу військових були зроблені деякі зміни, щоб гарантувати вищу транспортну надійність.

Так, наприклад, дзеркала заднього виду були оснащені пружинними механізмами. Якщо тримач дзеркала під час руху наштовхнеться на перешкоду, то він притулиться до кабіни, а потім повернеться в початкове положення, уникаючи полиць і пошкоджень.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий сідельний тягач Mack Granite, призначений для роботи в складі 60-тонного автопоїзда, володіє великою вантажопідйомністю і цілковито відповідає всім вимогам армії США.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: