Четвер, 14 жовтня 2021 09:43

Представили нове покоління Ford Tourneo Connect

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, результатом співпраці компаній Ford та Volkswagen став вихід нового, вже третього покоління популярного легкового автомобіля Ford Tourneo Connect.

Можна з певністю сказати, що автомобіль є близнюком Volkswagen Caddy, адже виготовляється на потужностях німецького виробника.

Семимісний Ford Tourneo Connect буде запропонований клієнтам у двох версіях довжини L1 із корисним об’ємом 2,6 м3 та L2 з об’ємом 3,1 м3, проте в одній комплектації висоти. Довша версія легкового фургону матиме назву як і попередник Grand Tourneo Connect.

В лінійці двигунів запропоновані популярні від Volkswagen Caddy турбований бензиновий 1.5 TSI EcoBoost потужністю 114 к.с. з шестиступеневою механічною коробкою передач або семиступеневим автоматом.

Для любителів турбодизельних двигунів, Ford запропонує два варіанти двохлітрового турбодизеля потужністю 102 або 122 к.с. Потужніший варіант Tourneo Connect 3 комплектуватиметься на замовлення автоматичною трансмісією PowerShift та повним приводом 4х4 із системою Haldex п’ятого покоління.

Автомобіль пропонується у чотирьох комплектаціях комфорту: базовий Trend, Titanium, Sport та найпросунутіша версія Active. У салоні, Tourneo Connect 3 стандартно комплектуватиметься 8-ми дюймовим мультимедійним екраном, або як опція 10-ти дюймовим дисплеєм. Усі версії обладнані функцією Старт-Стоп.

Серед допоміжних електронних систем варто перерахувати: систему аварійного гальмування Pre-Collision, систему утримання у смузі руху, адаптивний круїз-контроль, функцію допомоги при рушанні вгору, функцію розпізнавання дорожніх знаків, датчики мертвих полів.

Пакет ParkingPack допоможе припаркувати автомобіль. Усі версії обладнані електричним стояночним гальмом.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автомобіль Ford Tourneo Connect 3 буде доступний для замовлення на початку наступного року, а потраплять перші екземпляри до клієнтів весною 2022 року.

 

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: