Четвер, 23 вересня 2021 14:19

ТОП інноваційних причепів у 2021 році

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, оголосили переможців престижного конкурсу виробників інноваційної причіпної техніки «The Trailer Innovation».

Відомий конкурс інновацій причіпної техніки «The Trailer Innovation» проводиться із 2002 року. Це престижна премія, яка відзначає топ нововведень року у причепах та напівпричепах у таких категоріях як кузов, шасі, компоненти, концепція, навколишнє середовище, безпека, розумний причіп.

Журі у складі журналістів шістнадцяти найпопулярніших європейських видань визначили наступних переможців «Інновації причепів 2021»:

Кузов: 1. Knapen; 2. Kässbohrer; 3. Schwarzmüller

Шасі: 1. Scheuerle; 2. Schwarzmüller; 3. BPW

Компоненти: 1. Kässbohrer; 2. D-Tec; 3. Schmitz Cargobull

Концепція: 1. Fliegl; 2. Humbaur; 3. Schmitz Cargobull

Навколишнє середовище: 1.Schmitz Cargobull; 2. Emons; 3. Van Eck Trailers

Безпека: 1. Krone; 2. Schmitz Cargobull; 3. Schwarzmüller

Розумний причіп: 1. Thermo King; 2. Kässbohrer; 3. Feldbinder

Серед переможців нововведень 2021 року відзначимо нідерландську компанію Knappen, яка представила революційну концепцію зсувних боків причепів; Scheurle  за причіп для перевезень лопатей вітряків; Kassbohrer за регульований тильний відбійник; Fliegl за концепцію змінних кузовів автопоїзда; Schmitz Cargobull з новим типом електричної осі; Krone за нову концепцію полегшеної підлоги із сендвіч-панелей.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також це компанія Thermoking із інноваційним холодильним агрегатом Advancer, що відрізняється низькою шумністю та економічністю.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: