Неділя, 05 вересня 2021 11:30

Dongfeng показав свій новий флагманський тягач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Dongfeng Commercial Vehicle недавно розповсюдила зображення нової серії вантажівок Dongfeng Tianlong GX, призначених для магістральної логістики.

Покупці далеко магістральних вантажівок сьогодні потребують низьких операційних витрат, надійності і довговічності вузлів і механізмів, тривалого терміну служби транспортного засобу, високої безпеки, належного рівня комфорту і привабливого дизайну.

З цієї причини автовиробники КНР прагнуть вгадати вимоги ринку і досить часто оновлюють модельні ряди.

Конкуруючи з іншими виробниками, Dongfeng Commercial Vehicle випускає на ринок нову висококласну важку вантажівку, орієнтовану на сектор магістральної логістики.

Як розшифровують абревіатуру «GX»? Місцеві журналісти вважають, що «G» означає високоякісний і ефективний, а «X» - це швидкість і надійність.

Отже, у майбутнього флагмана Dongfeng Tianlong GX оригінальна зовнішність, витримана в корпоративному стилі, а висока надійність досягається за рахунок використання першокласного силового ланцюга.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, високий рівень безпеки транспортного засобу дотримується за рахунок установки багатьох інтелектуальних систем безпеки, а високий внутрішній комфорт повністю відповідає всім сучасним потребам клієнтів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: