Вівторок, 24 серпня 2021 12:53

На дорогах Європи розпочалися випробування Ford E-Transit

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, повністю електричний Ford Transit починає роботу на європейських дорогах перед початком масових продажів навесні 2022 року.

Випробування розпочнуться з 10 прототипів E-Transit, які проходять випробування в різних інтенсивних реальних сценаріях роботи в поштовій, муніципальної та комунальній сфері, на останній милі і в секторах доставки продуктів в Німеччині, Норвегії та Великобританії.

Серед партнерів по випробуванню - AWB по утилізації відходів, Balfour Beatty, міський парк Кельна, DHL Express в Великобританії, DPD, Norwegian Post, Ocado і Recover Nordic.

Випробувальний парк представлений повним спектром різних варіантів E-Transit, включаючи фургон, двомісну кабіну-фургон та похідні кабіни шасі з повною масою транспортного засобу від 3,5 до 4,25 тонн.

Випробування знаменують собою останній етап розробки Ford нового E-Transit після складної програми випробувань на випробувальних полігонах і інженерних об'єктах компанії.

Зокрема, новинка включатиме наступні модифікації:

Холодильний фургон для доставки продуктів, харчування від бортової системи ProPower потужністю 2,3 кВт

Бічний кузов для будівництва зі світловими маяками і датчиками ваги

Самоскид з кліткою для вивозу сміття

Кузов-контейнер для доставки останньої милі із задньою пневмопідвіскою

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це також фургон для доставки останньої милі з приклеєними внутрішніми стелажами і переднім відкидним сидінням.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: