Вівторок, 24 серпня 2021 11:48

В'єтнаму подарували 126 нових спецвантажівок для боротьби з пандемією COVID-19

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, марка FUSO, дочірня компанія Daimler Trucks оголосила, що її генеральний дистриб'ютор у В'єтнамі пожертвував 126 вантажівок Canter для національної кампанії вакцинації в боротьбі з COVID-19.

У відповідь на заклики уряду до підтримки, компанія THACO пожертвувала 63 одиниці вантажівки FUSO Canter вантажопідйомністю 4,99 тонни для перевезення вакцин і ще 63 одиниці вантажівки FUSO Canter вантажопідйомністю 6,5 тонни для використання в якості мобільних центрів вакцинації і тестування.

Ці малотоннажні вантажівки були виготовлені методом дрібновузлового складання (CKD) на заводі в провінції Куангнам, розташованому в центральному В'єтнамі, де THACO їх побудувала з японських машинокомплектів.

Загальна вартість вантажівок, оснащених системою охолодження і задніми пандусами для легкого доступу до вантажного відсіку, перевищує 6,5 мільйона доларів США.

Автомобілі FUSO будуть експлуатуватися по всій країні, щоб виконати поставлене урядом завдання вакцинувати 80% населення до червня 2022 року.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, такий щедний подарунок з боку FUSO виглядає цілком закономірно, оскільки це не тільки благодійність в допомоги в боротьбі з пандемією COVID-19 у В'єтнамі, але і просування в зміцненні своїх позицій на території країни, в конкуренції в своєму класі легких вантажівок з такими брендами як Kia, Foton, Jac, Isuzu і Hyundai.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: