П'ятниця, 13 серпня 2021 12:49

Sinotruk продемонстрував новий сідельний тягач Howo Max

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Sinotruk, що належить китайській корпорації CNHTC (China Heavy Duty Truck Group Co, Ltd) продемонструвала нову модель сідельного тягача HOWO Max (6х4).

Новинка відразу звертає на себе увагу завдяки оригінальній кабіні. Сама кабіна отримала чотирьохточкову підвіску. Всередині її встановлені автоматичний клімат-контроль, автономний обігрівач, GPS навігатор, тахограф і полиця, шириною 830 мм.

Вантажівка оснащена 13-літровим, 6-циліндровим двигуном SINOTRUK MC13H.51-61 (спільна розробка з MAN) з максимальною потужністю 378 кВт (510 к. с.).

Мотор, що відповідає екологічним нормам Євро-6, агрегатується із 16-ступінчастою ​​механічною коробкою передач CNHTC SINOTRUK. Споряджена маса тягача становить 8,8 тонни, а його повна маса не перевищує 25 тонн.

Автомобіль призначений для роботи в складі 40-тонного автопоїзда. Вантажівка також комплектується привідними мостами MAN MCY13Q, дисковими гальмами, гідропідсилювачем керма і колісними дисками, виготовленими з алюмінієвого сплаву.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, максимальна швидкість транспортного засобу становить 102 км/год.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: