П'ятниця, 13 серпня 2021 14:58

Представили гігантську пожежну машину Scania

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, гігантська пожежна машина на базі Scania P500 і кузова австрійської фірми Rosenbauer потрапила до фабрики з виробництва лакофарбових матеріалів у м. Вупперталь, Німеччина.

Розмір новинки вражає: максимальна загальна маса 32 000 кілограмів, шасі 11,68 метри, міжосьовий інтервал 6,15 метрів та чотири осі з колісною формулою 8х2.

Фабрична чотирьохдверна кабіна пожежної машини обладнана сидіннями у пропорції 1+1+4.

Надбудова модульного типу: перший і останній модулі призначені для пожежного і супутнього обладнання. У середньому модулі розташовані резервуари місткістю 2000 літрів для води, 4000 літрів піни для пожежогасіння, порошковий модуль вагою 750 кілограмів та система з восьми вогнегасників СО2 вагою 30 кілограмів кожен.

На даху розміщено дві пожежні драбини з системою автопідйому та потужний насос продуктивністю 10 тисяч літрів на хвилину при тискові 10 Бар. Розвинута система гідрантів дозволить постачати необхідну кількість води для даного насоса.

Пожежна машина також укомплектована вмонтованими ліхтарями та потужною світловою вежею Flexilight Led з лед-освітленням.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, висота пожежної машини Scania P500 Rosenbauer 8x2/6 у транспортному положенні складає 3,3 метри. 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: