Вівторок, 10 серпня 2021 11:38

Відомий виробник осьових вузлів випускатиме власні електровантажівки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія BPW Bergischen Achsen KG, що є відомим виробником осьових вузлів, оголосила, що розпочне самостійно випускати електровантажівки.

Новий проект BPW здійснюватиме спільно з німецьким партнером - фірмою Paul Nutzfahrzeuge. Перша електровантажівка BPW з повною масою 7,49 тонн з'явиться на початку наступного року.

Основою нового електрозасобу стане вісь BPW eTransport. Цей вузол, що включає електромотор, вже застосовувався протягом деякого часу. З його допомогою фахівці Paul Nutzfahrzeuge переробляли старі дизельні вантажівки Mercedes-Benz Vario в електромобілі.

В очікуваній новинці також буде застосовуватися електрична вісь eTransport разом з одним з двох акумуляторних блоків, ємністю 84 або 126 кВтг. При установці останнього, дальність дії електромобіля буде досягати 200 км.

Транспортний засіб, розроблений відповідно до стандарту ISO 26262, має корисне навантаження в 3 тонни. Нову електровантажівку BPW можна буде купити по всій Європі вже з середини 2022 року.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, головним стимулом, який спонукав BPW і Paul Nutzfahrzeuge GmbH зайнятися власним електромобілем, стало рішення німецького уряду компенсувати 80% цінової різниці між електромобілем і його дизельним аналогом.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: