Середа, 11 серпня 2021 11:46

SANY випустила свою першу важку водневу електровантажівку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія SANY, один з найбільших виробників будівельної техніки в світі, випустила свій перший електричний тягач на водні.

Згідно із планами компанії електричні вантажівки впродовж певного періоду будуть співіснувати з традиційними дизельними і бензиновими автомобілями, але воднева енергія повинна стати «основним паливом», яке змінить тенденцію розвитку комерційних вантажівок.

Хоча комплектація і оснащення нового вантажівки залишилися не розкритими, все ж вдалося дізнатися про частину основних характеристик електромобіля.

Зокрема, дальність поїздки перевищує 500 кілометрів, що є найкращим результатом серед усіх аналогічних моделей, а рівень споживання вантажівкою водню становить 10 кг на 100 км, відповідаючи найнижчим показником в галузі.

Також використання технологій для полегшення маси вантажівки дозволяє їй важити всього 10,6 т, що на 3% менше, аніж у інших моделей на ринку. У свою чергу вантажівка може працювати в діапазоні температур від -30 до +50 градусів Цельсія.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новинка позиціонується як флагманська модель, що підходить для багатьох сценаріїв, включаючи низькошвидкісні перевезення, перевезення на короткі відстані, портові операції та багато іншого.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: