Четвер, 05 серпня 2021 10:48

Представили революційну систему зберігання водню у балонах вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Hyzon Motors нещодавно продемонструвала нову систему зберігання водню, яка знижує масу обладнання і витрати на його виробництво.

Герметичні танки будуть виготовлятися з легких композитних матеріалів і металевого високоміцного каркаса. Ця інновація дозволить знизити загальну вагу паливної системи приблизно на 43%, а витрати на її виготовлення стануть нижчими на 52%.

На додаток до зниження ваги і витрат, нова система зберігання водню може бути налаштована по-різному, в залежності від транспортних завдань автоперевізника. Так компактний варіант вміщує 5 танків, і може бути розширений до 7 завдяки своїй модульній конструкції. Тут усі балони монтуються за кабіною.

Найбільша містка версія може складатися із 10 ємностей. Такий тип відмінно підійде для далекобійних вантажівок. У цій конфігурації баки, розташовані за кабіною, доповнюються двома танками по обох бортах шасі автомобіля.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, таким чином, збільшується дальність дії електровантажівки, без необхідності підбирати трейлер меншого розміру.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: