Середа, 21 квітня 2021 14:54

З’явилися перші фото нової вантажівки IVECO T-Way

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія IVECO продовжує оновлення модельного ряду вантажівок важкого класу

Після недавнього дебюту автомобілів S-Way і X-Way вже найближчими днями громадськості буде презентовано машина T-Way.

Офіційних відомостей про новинку практично немає - відомо лише, що машина приходить на зміну популярної моделі для важких умов експлуатації - IVECO Trakker.

Сам виробник, ясна річ, тримає технічні характеристики, так само як і фотографії в секреті, а на офіційному анонсі презентації можна побачити тільки зображення фари з вигнутою LED-смужкою денних ходових вогнів, захисну сталеву грати перед нею і шматок потужного бампера.

Однак в мережу все ж таки просочилися перші зображення IVECO T-Way. Коротке відео було знято під час транспортування чотиривісного шасі на трейлері одним з водіїв. Про те, що це саме T-Way красномовно говорить шильдик на відкритих дверях, за яким видно, що машина оснащена 510-сильним двигуном.

Серед найбільш яскравих елементів інтер'єру в кабіні водія слід відзначити поворотний дисплей мультимедійної системи нагорі приладової панелі, а також висувною холодильник між сидіннями, на якому розташовані кнопки управління температурою.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, більш детальну інформацію про новинку IVECO можна буде дізнатися з презентації в онлайн-форматі, яка пройде 28 квітня, о 16-30 за київським часом (СEST).




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: