П'ятниця, 02 квітня 2021 17:42

Українська мережа АЗК замінює ГАЗони на IVECO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія WOG вирішили обновити та розширити свій автопарк. Першими машинами нової поставки стали паливовози на базі IVECO Daily 70C15. 

Як розповіли кореспондентам SpecMachinery.com.ua представники автотранспортного напрямку WOG, наразі компанія робить шаг з переводу автопарку на новішу техніку. Раніше для доставки нафтопродуктів сільгоспкомпаніям та дрібногуртовим покупцям використовувались автомобілі марки GAZ. Тепер же починається використання IVECO Daily, і першу партію з двох машин було передано покупцеві офіційним дилером IVECO, компанією AMAKO.

IVECO Daily 70-150

IVECO Daily 70-150

Крім того, найближчим часом планується поповнити автопарк WOG трьома тягачами IVECO - під великі цистерни для перевезення пального. Після чого співпраця може бути продовжена.

Наразі, для побудови легких паливовозів використали шасі IVECO Daily 70C15 з колісною базою в 3750 мм і 3-літровим двигуном потужністю 150 к.с.

За підрахунками WOG, така конфігурація в купі з невеликою цистерною, буде оптимальною і в обслуговуванні, і в експлуатації. До того ж широка лінійка колісних баз Daily дає можливість створити оптимальну конфігурацію.

IVECO Daily 70-150

Легкі паливозаправники отримали 4-кубові двосекційні цистерни від українського виробника Everlast. Цистерна оснащена трапом, майданчиком з відкидним огородженням для обслуговування, мірними планками.

IVECO Daily 70-150

Оскільки автомобілі призначені для доставки пального навіть поза населеними пунктами і для різних ємностей, виробники передбачили наливні шланги довжиною цілих 15 м, і гідравлічний насос для того, щоб пальне закачувати під тиском.

IVECO Daily 70-150

IVECO Daily 70-150

Якщо перші автомобілі виправдають очікування (а в цьому можна не сумніватись), автомобілі IVECO можуть стати провідним брендом в автопарку WOG.

IVECO Daily 70-150

Нагадаємо, як ми вже розповідали, вітчизняні компанії все частіше використовують для спеціалізованої техніки шасі світових виробників.

IVECO Daily 70-150




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: