Субота, 27 березня 2021 10:30

PepsiCo отримає перші вантажівки Tesla Semi в цьому році

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, після анонсування Tesla Semi в 2017 році PepsiCo розмістила один з найбільших замовлень на 100 електричних вантажівок

PepsiCo повідомляє, що до кінця року очікує 15 електричних вантажівок Tesla Semi. Запуск Tesla Semi відкладався кілька разів, але схоже, що автовиробник нарешті готується почати виробництво і поставки.

Влітку 2020 року генеральний директор Tesla Ілон Маск (Elon Musk) повідомив співробітникам в електронному листі, що «час довести Tesla Semi до масового виробництва». Нещодавно компанія заявила, що електрична вантажівка буде запущена у виробництво в 2021 році.

Поки неясно, яких обсягів виробництва електричних вантажівок Tesla може досягти в цьому році. Після анонсу Tesla Semi в 2017 році PepsiCo розмістила один з найбільших замовлень на 100 електричних вантажівок Tesla Semi.

У Tesla багато клієнтів, які розмістили великі депозити для резервування електричних вантажівок Tesla Semi, але їм не повідомили чітких термінів поставок. При запуску Tesla Semi в 2017 році автовиробник заявив, що серійні версії електричної вантажівки, що представляє собою вантажівку класу 8 вантажопідйомністю 36 тонн, будуть мати запас ходу в 480 і 800 км при ціною 150 000 і 180 000 доларів відповідно.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, очікується, що Tesla оновить характеристики Tesla Semi при показі серійної версії, який може може відбутися найближчим часом.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: