П'ятниця, 26 березня 2021 12:09

Renault Trucks анонсувала продаж великотоннажних електровантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з 2023 року компанія Renault Trucks розпочне продаж лінійки великотоннажних електричних вантажівок

У березні 2020 року компанія Renault Trucks розпочала серійне виробництво другого покоління електровантажівок. Зараз Renault Trucks може похвалитися найбільшою на ринку модельною лінійкою повністю електричних вантажівок повною масою від 3,1 до 26 т. До нього входять такі моделі, як Renault Trucks D Z.E., D Wide Z.E і Renault Trucks Master Z.E., які здатні задовольнити вимоги в сегменті міських перевезень і можуть використовуватися для доставки, дистрибуції та збирання відходів.

А вже з 2023 року Renault Trucks планує випустити електричний тягач Z.E. для регіональних та міжрегіональних перевезень, а також лінійку повністю електричних великотоннажних вантажівок, призначених для міського будівництва.

Починаючи з 2025 року Renault Trucks пропонуватиме лінійку автомобілів, оснащених водневими паливними елементами, призначених, головним чином, для магістральних перевезень.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для сприяння ефективному і поступовому переходу на виробництво електричних транспортних засобів, Renault Trucks запускає новий науково-дослідний центр X-Tech Arena в Ліоні, будівництво якого буде завершено на початку 2023 року, і обсяг інвестицій в який склав €33 млн.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: