Четвер, 18 лютого 2021 11:45

Які оновлення отримали IVECO Daily у 2021 році

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у новому році IVECO Daily отримали цілу низку вдосконалень. Це стосується різних версій популярної моделі

Як і раніше, Daily доступний як із кузовом «фургон», так із кузовом вантажівки з кабіною-шасі, при цьому IVECO пропонує різні стилі та розміри кузова.

Всі варіанти оснащуються новими турбодизельними двигунами, які відповідають стандарту Euro 6, в яких використовується система виборчого каталітичного відновлення, також відома як AdBlue, для зниження викидів вихлопних газів.

Залежно від специфікації, Daily зразка 2021 року має або 2,3-літровий двигун з потужністю 100 кВт/350 Нм, або 3,0-літровий двигун, який розвиває потужність 132 кВт/430 Нм або 155 кВт/470 Нм.

Обидва варіанти доступні зі шестиступінчастою або восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, яка приводить в рух задні колеса. Невдовзі модельний ряд оновлених IVECO Dayly також поповнить повноприводна трансмісія.

У модельний ряд Daily-2021 входить безліч додаткових електронних компонентів шасі і устаткування для забезпечення безпеки, а також солідна пропозицію стандартного комплекту: чотири подушки безпеки SRS, антиблокувальні гальма, електронне розподілення гальмівних зусиль, електронна програма стабілізації, регулятор проти ковзання, контроль крутного моменту.

Також це такі функції як управління утриманням на пагорбі, поліпшене керування кермом, адаптивне управління навантаженням, зменшення розгойдування причепа, гідравлічне посилення задніх коліс, гідравлічна компенсація вицвітання, запобігання перекосу та ін.

Опційно доступне додаткове обладнання для підвищення безпеки і комфорту водіння: система попередження про виїзд з смуги руху (LDWS), повністю світлодіодні фари, Hill Decent Control, City Brake, Queue Assist і Traction Plus.

Для тих, у кого на борту є продукти, що потребують охолодження, нова функція «блокування роботи» дозволяє залишити Daily працюючим і заблокованим, що необхідно для роботи енергоємних аксесуарів, таких як система охолодження.

Всередині 2021 Daily отримає нову інформаційно-розважальну систему Hi-Connect, яка включає Apple Carplay і Android Auto, а також навігацію TomTom.

Це доповнюється індуктивною зарядкою телефону і новим багатофункціональним дисплеєм TFT в драйвері, який, як передбачається, має «більше 100 точок інформації».

Новий IVECO Daily також отримує електричний гальмо стоянки, встановлене на приладовій панелі, а сидіння водія підігрівається по всьому діапазону. Варіант шасі з подвійною кабіною також має обігрів і підвіску для сидіння переднього пасажира.

Варіанти оновленого Daily доступні з двома варіантами колісної бази: 3000 мм і 3750 мм.

Обидва варіанти колісної бази мають буксирувальну здатність 3500 кг і повну масу автомобіля 4495 кг. Втім, вантажопідйомність може бути збільшена до 7200 кг.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, фургони IVECO Daily-2021 доступні в трьох різних варіантах: 35S, 50C і 70. Вантажний простір варіюється від 7,3 м3 до 19,3 м3 в найбільшому варіанті.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: