Четвер, 18 лютого 2021 12:40

Scania 540 S перемогла відразу у двох престижних порівняльних тестах

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це змагання поміж вантажними автомобілями, які організовують провідні європейські видання - 1000 Point Test та The European Truck Challenge (ЕТС).

Тести 1000 Point Test та ETC користуються найбільшим авторитетом у сфері комерційних автомобілів у світі. Організаторами виступають німецькі транспортні видання, які запрошують до участі провідних журналістів з інших країн.

Під час випробувань оцінюють якості кабіни, такі як оточення водія, спальний комфорт та рівень шуму, а також інші аспекти: дорожні якості, перемикання передач, експлуатаційні характеристики. Вантажні автомобілі проїжджають понад 300 км в різних дорожніх умовах, на борту встановлене високотехнологічне обладнання для заміру споживання палива, щоб підтвердити отримані показники з високою точністю. Кожній категорії надається оцінка, яка у підсумку впливає на загальний фінальний результат.

Scania не лише показала найкращий результат за сумою балів одразу у двох тестах, тягач Scania 540 S продемонстрував найнижчий показник з витрат палива за найвищої середньої швидкості.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, перший тест відбувся у жовтні 2020 року, а другий тест - у листопаді 2020 року. Взяти участь в обох випробуваннях запросили усіх найбільших європейських виробників.

 

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: