Четвер, 14 січня 2021 14:15

«Богдан Моторс» запатентував вітчизняну електровантажівку

Як передає SpecMachinery.com.ua, автоскладальний завод №1 автомобільної компанії Богдан Моторс запатентував багатофункціональну електричну вантажівку.

Права на промисловий зразок вступили в силу з 28 грудня 2020 року.

Відтепер вітчизняний автомобіль з електроприводом може серійно виготовляється на промислових потужностях і експлуатуватися потенційними замовниками.

Автоскладальний завод №1 у Луцьку має тривалий досвід по виготовленню сучасних тролейбусів для України і країн Європи, електробусів для Польщі і Чехії, а також кузовів для електробусів, що збираються у Франції.

У листопаді 2018 року Автоскладальний завод №1 представив першу українську цілковито електричний вантажівка. Її виготовили для датської компанії Banke Electromotive.

Спецмашина ERCV27 здатна розвивати швидкість до 80 км/год. Запас ходу без підзарядки тягових акумуляторних батарей при повній допустимій масі становить 220 км, а термін їх експлуатації досягає 12 років. Вантажівка обладнана комбінованою вентиляцією, водяними опалювачами, системою відеоспостереження і кондиціонером.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у корпорації відзначили, що вироблена в Україні електромашина отримала позитивні відгуки у замовника - Banke Electromotive.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: