Субота, 11 липня 2020 20:22

Представлений перший електричний пожежний автомобіль. ФОТО

Представлений перший електричний пожежний автомобіль. ФОТО Rosenbauer International AG

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, концептуальний пожежний автомобіль на електротязі RT проходить інтенсивне тестування перед початком серійного виробництва.

Виробник систем пожежогасіння та спеціальної техніки Rosenbauer, спільно з Volvo Penta, представили автомобіль RT (революційна технологія). Цей пожежний автомобіль оснащений електроприводом для кожної осі, системою рекуперації енергії, а також резервним дизельним двигуном на випадок, якщо виїзд на об'єкт виявиться більш тривалим або більш частим.

Електрична пожежна машина RT, як стверджують творці, є відповіддю на глобальні екологічні тенденції. Автомобіль, оснащений незалежною підвіскою і гідропневматичним шасі, забезпечує високий рівень безпеки і відмінні ходові якості. Електропривід забезпечує швидке прискорення і маневреність в потоці, при цьому виробляє менше шуму і має нульовий викид шкідливих речовин.

«Команди Volvo Penta і Rosenbauer тісно співпрацюють, щоб розробити індивідуальне рішення, що дозволяє електричній пожежній машині стабільно виконувати свою роботу більш безпечним і ефективним способом. Разом ми створили найреволюційніший та найпрогресивніший автомобіль в сфері протипожежної безпеки», - коментує Дітер Зігель (Dieter Siegel), генеральний директор Rosenbauer.

Варто відзначити, що пожежні служби Берліна, Амстердама і Дубая підтвердили свій намір провести польові випробування електричної пожежної машини RT і отримають перші автомобілі вже в цьому році. Серійне виробництво техніки заплановано на другу половину 2021 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: