Неділя, 05 липня 2020 13:32

IVECO Eurocargo перетворили на багатофункціональний всюдихід. ФОТО

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, такий автомобіль нещодавно з'явився в автопарку компанії BDS Harlingen, що надає різноманітні морські послуги на півночі Нідерландів.

IVECO Eurocargo - це середньотоннажний вантажний автомобіль, який доволі рідко потрапляє в поле зору спеціалізованих ЗМІ. Але не цього разу. Коли керівництво BDS Harlingen почало підбирати собі автомобіль з відмінними позашляховими характеристиками, вибір припав на марку IVECO Eurocargo в спеціалізованій версії 4х4. Вантажівка оснащена потужним двигуном, що використовується в середньому діапазоні IVECO Eurocargo, тобто 6,7-літровим 280-сильним мотором. Цікаво, що цей автомобіль став одним з перших в Нідерландах, який отримав нову версію двигуна, екологічного рівня Euro 6 Step D. Мотор агрегатується з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач Allison, що дозволяє транспортному засобу пересуватися на найнижчих швидкостях, як бездоріжжям, так і дорогами з твердим покриттям.

Перетворенням повнопривідного шасі на мультифункціональну вантажівку займалися фахівці компанії Cornelis Bedrijfsauto, яка є одним з дилерів марки IVECO в Нідерландах. Автомобіль оснащений універсальним самозвальним кузовом з бортами і знімними надбудовами. Його виготовила фірма Rondaan Carrosserie en Wagenbouw. За кабіною встановлений гідравлічний телескопічний кран марки Palfinger, модель PK 9002-EH. Саме завдяки йому вантажівка IVECO може застосовуватися для усунення наслідків стихійних лих. До цього треба додати позашляхові шини розмірністю 14.00 R20 і додаткове освітлення, що включає світлодіодні фари і проблискові маяки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: