Понеділок, 27 квітня 2020 19:17

DAF випустив першу вантажівку після відновлення виробництва

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на заводах компанії пройшла реорганізація декількох сотень робочих місць.

Компанія DAF Trucks оголосила про випуск першої вантажівки, що зійшла з конвеєра після відновлення роботи європейських заводів. Як уточнює прес-служба компанії, виробництво перезапуститься на підприємствах в Ейндховені (Нідерланди), Вестерло (Бельгія) та Лейланді (Великобританія).

На заводах пройшла реорганізація декількох сотень робочих місць. Вжиті заходи, як уточнюють в DAF, дозволяють співробітникам дотримуватися відстані мінімум 1,5 метрів і покликані забезпечити кожного з них широкою номенклатурою засобів індивідуального захисту та особистої гігієни. Весь виробничий персонал в обов'язковому порядку використовує медичні маски.

«На даний момент ми в меншому ступені турбуємося про обсяги виробництва, - заявив президент DAF Гаррі Уолтерс. - Безпека співробітників DAF і Leyland Trucks є нашим пріоритетом номер один. Тому випуск готової продукції все ще відносно невисокий. Ми будемо готові запустити виробництво на повну потужність тільки тоді, коли станемо абсолютно впевнені в тому, що це безпечно».

У період призупинення виробництва, як уточнюють в компанії, практично всі сервісні станції DAF Trucks залишалися відкритими; доступна була також служба підтримки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: